Competitie Europese studentenfilms wordt internationaal

Met groot genoegen heeft het HAFF besloten dat de competitie voor Europese studentenfilms de overstap maakt naar een internationale competitie voor studentenfilms. Bestaande aanmeldingen worden overgeheveld, opnieuw aanmelden is niet nodig.

Leader HAFF 2014 wint in Ottawa

De leader van Andreas Hykade (DE) voor de zeventiende editie van het HAFF in maart 2014 bekroond als Best Promotional Animation op het Ottawa International Animation Festival 2014.

Inschrijving coproductiemarkt Clermont-Ferrand open

Euro Connection, het coproductiepatform voor Europese shorts vindt plaats tijdens het festival van Clermont-Ferrand op 3-4 februari 2015. Deadline aanmeldingen 24 oktober 2014 via Go Short.

EYE lanceert Korte Film Poule

De Korte Film Poule stelt 250 korte films, documentaires en animaties beschikbaar voor de filmtheaters en bioscopen. Abonnementhouders kunnen oneindig putten uit het aanbod tegen een schappelijk bedrag.

Winnaar Cartoon d’Or 2014

La bûche de Noël (The Christmas Log) van Stéphane Aubier & Vincent Patar werd donderdag 25 september uitgeroepen tot winnaar van de prestigieuze Cartoon d'Or 2014.

Nominaties European Film Awards

Drie features zijn genomineerd in de categorie Beste Europese Animatiefilm 2014 van de European Film Academy. Uitreiking is in Riga op zaterdagavond 13 december.

HAFF in 't Hoogt: Job, Joris & Marieke

De love story in Utrecht en Tour de France-film Bon Voyage! van Job, Joris & Marieke is zondag op groot doek te zien. Ontmoet het Utrechtse toptalent en hoor hun eigen verhaal op 26 oktober, 17:30 uur, Hoogt 1.

Stagiair special events gezocht

Wil je deel uitmaken van het grootste animatiefilmfestival van Nederland? Het HAFF biedt veelzijdige werkplekken waar je veel ervaring kunt opdoen, veel films kunt zien en ook nog leuke mensen ontmoet.

Aanmelden competities 2015

HAFF 2015 heeft internationale competities voor features en shorts, een Europese competitie voor studentenfilms en een competitie voor Nederlandse animatie. De inschrijving is geopend!

A Single Life Nederlandse inzending Oscar

A Single Life van Job, Joris & Marieke Nederlandse inzending animatie naar de Academy Awards. Pathé brengt de film vanaf 4 december in de Nederlandse bioscopen als voorfilm bij Gooische Vrouwen 2.

Winnaars HAFF 2014

Zie hier de indrukwekkende prijzen van de verschillende competities. En enkele bijzondere eervolle vermeldingen.

Fotoverslag 2014

Vijf dagen festival: een verslag in foto's van het programma, het publiek, de gasten, de prijswinnaars, de vrijwilligers.