HAFF Leader 2016

Lei Lei (China) heeft de leader voor HAFF 2016 gemaakt, waarvoor hij zich liet inspireren door een tweedehands Chinees boek dat in de tachtiger jaren gebruikt werd in het onderwijs om de Chinese jeugd te leren om snel mensen te schetsen.

(Otto) en Hey Deer! aan kop in HAFF Junior

De eerste klassen uit Oss hebben hun favoriet inmiddels gekozen. Met een overtuigende meerderheid staan (Otto) van Job, Joris & Marieke (Nederland) en Hey Deer! (Örs Bárczy, Hongarije) bovenaan.

Blexbolex ontwerpt affiche HAFF 2016

Met trots presenteren we het affiche voor HAFF 2016, gemaakt door de Franse illustrator Blexbolex!

Beeld voor Beeld HAFF Junior

Topfilms uit HAFF Junior in samenwerking met Kunst Centraal voor het basisonderwijs uit de regio Utrecht nu ook online in de klas te bekijken.

Oscar-nominaties animatieshorts en features bekend

De definitieve nominaties van de Academy Awards zijn bekend gemaakt. Bekijk de genomineerden voor animatieshorts en features.

Aanmeldingsformulier competitie HAFFTube

De internationale competitie voor webanimaties (van maximaal vijf minuten) gaat van start. Het kanaal wordt vanaf nu gevuld. Aanmelden kan tot vrijdag 4 maart. Wees er snel bij.

Vrijwilligers gezocht voor 2016

Kom de organisatie versterken en meld je aan als vrijwilliger! Dan kun je naast je werkzaamheden alle films gratis zien.

Eerste titels HAFF 2016

Met trots onthullen we de eerste parels uit de competitie voor shorts en feature films!

Ticking Away en Löss in wereldpremière op het HAFF

Binnenkort wordt de complete selectie voor de internationale competitie shorts bekendgemaakt, maar we lichten alvast een tipje van de sluier!

Expanding Animation: installatie-kunst op HAFF

Op het snijvlak van beeldende kunst en animatie zijn kunstenaars actief met installatiewerk. Ook tijdens HAFF 2016 zijn er weer eigenzinnige werken te zien.

HAFF Junior 2016 bekend

De selectie voor de internationale competitie HAFF Junior 2016 is rond, het educatieve programma voor basisscholen in heel Nederland bij filmtheaters in de buurt.