HAFF on Tour in Zuid-Korea

De winnaars van het HAFF staan altijd garant voor een indrukwekkend overzicht van eigentijdse animatie van wereldklasse. Een selectie van de winnaars van 2014 wordt vertoond op het Indie-AniFest 2014 in Zuid-Korea op 27 and 29 september.

Japanse shorts in LAB111

Het nieuwe LAB111 in Amsterdam vertoont een programma met Japanse korte animatiefilms vanaf 4 september. Met verstilde overpeinzingen tot een wervelende ode aan animatie.

Seminar animatiescenario op zaterdag 27 september

Bij het Nederlands Film Festival. Met gerenommeerde gasten als Fernando Trueba (Chico & Rita), Gideon Defoe (The Pirates! Band of Misfits), Piet Kroon (Osmosis Jones ) en Michiel Snijders (Trippel Trappel).

HAFF in 't Hoogt: Job, Joris & Marieke (zondag 26 oktober)

In de reeks unieke animatievoorstellingen in Filmtheater ’t Hoogt in samenwerking met het HAFF op 26 oktober een presentatie van de Utrechtse studio voor illustratie, animatie, character design en muziek Job, Joris & Marieke.

Nominaties Cartoon d’Or 2014

Vijf films zijn genomineerd voor de prestigieuze Europese prijs voor korte animatiefilms. Prijsuitreiking 25 september tijdens het Cartoon Forum in Toulouse.

A Single Life Nederlandse inzending Oscar

A Single Life van Job, Joris & Marieke Nederlandse inzending animatie naar de Academy Awards. Pathé brengt de film vanaf 4 december in de Nederlandse bioscopen als voorfilm bij Gooische Vrouwen 2.

Zakelijk leider gezocht

HAFF zoekt zo spoedig mogelijk een ervaren zakelijk leider voor 0,6 fte. Kom het team versterken voor een onvergetelijke dertigste verjaardag in 2015.

Stagiair programma gezocht

Wil je deel uitmaken van het grootste animatiefilmfestival van Nederland? Het HAFF biedt veelzijdige werkplekken waar je veel ervaring kunt opdoen, veel films kunt zien en ook nog leuke mensen ontmoet.

Aanmelden competities 2015

HAFF 2015 heeft internationale competities voor features en shorts, een Europese competitie voor studentenfilms en een competitie voor Nederlandse animatie. De inschrijving is geopend!

Winnaars HAFF 2014

Zie hier de indrukwekkende prijzen van de verschillende competities. En enkele bijzondere eervolle vermeldingen.

Fotoverslag 2014

Vijf dagen festival: een verslag in foto's van het programma, het publiek, de gasten, de prijswinnaars, de vrijwilligers.

Poster HAFF 2014

De kleurrijke poster voor de 17de editie van het HAFF is ontworpen door Henning Wagenbreth (DE).

Leader HAFF 2014

Andreas Hykade (DE) heeft de leader gemaakt voor HAFF 2014 in zijn zo kenmerkende stijl met transformerende figuren. Productie Studio Film Bilder.

Bekijk hier de speciale bijlage voor de afgelopen editie in de VPRO Gids.

 

Bekijk hier de programmabrochure van het vorige festival.