Top 10 Publieksprijs Nederlandse Animatie

De competitie Nederlandse animatie kent behalve de Grote Prijs ook een Publieksprijs. Bekijk de definitieve Top 10!

Top 3 HAFF Junior

Na afloop van de HAFF Junior voorstelling konden basisschoolleerlingen hun favoriete film kiezen. Historia de un Oso is de winnaar van de Publieksprijs HAFF Junior. Bekijk de Top 3.

Leader HAFF 2015

Konstantin Bronzit (Rusland) heeft de energieke leader gemaakt voor het HAFF 2015. Hij is regisseur van hartveroverende en grappige, veelvuldig bekroonde films als Au Bout Du Monde en We Can't Live Without Cosmos.

Affiche HAFF 2015

Traditiegetrouw ontwerpt ieder jaar een andere kunstenaar ons affiche. Voor de 18de editie is het de beurt aan de Zwitserse grafisch ontwerpster Gwénola Carrère.

Fotoverslag HAFF 2015

Het festival vloog voorbij! Kijk hier de foto's terug van de 18de editie van het HAFF.

Stagiairs gezocht voor 2016!

Wil je deel uitmaken van het grootste animatiefilmfestival van Nederland? Meld je dan aan als stagiair! Het HAFF biedt veelzijdige werkplekken waar je veel ervaring kunt opdoen, veel films kunt zien en ook nog leuke mensen ontmoet.

Aanmelden korte animatie film voor Nederlandse Oscarselectie 2015

Aanmelden van korte animatiefilms voor Nederlandse Oscarselectie 2015 kan tot vrijdag 31 juli 2015, 13:00 uur bij EYE International.

Expanding Animation: Cycling Utrecht

Cycling Utrecht (Places and Monuments 7) van Pierre Hébert is te zien in het Stadskantoor (Stadsplateau) en in het Louis Hartlooper Complex ter gelegenheid van de start van de Tour de France.

Winnaars HAFF 2015

Zondagmiddag vond de feestelijke prijsuitreiking van het HAFF plaats in het Louis Hartlooper Complex in Utrecht. Bekijk hier de winnaars!

Bekijk hier het programma van de installaties

Bekijk hier de bijlage van de VPRO Gids.