Blexbolex ontwerpt affiche HAFF 2016

Met trots presenteren we het affiche voor HAFF 2016, gemaakt door de Franse illustrator Blexbolex!

HAFF Junior 2016 bekend

De selectie voor de internationale competitie HAFF Junior 2016 is rond, het educatieve programma voor basisscholen in heel Nederland bij filmtheaters in de buurt.

Onderteken de petitie voor beeldcultuur in het nieuwe onderwijscurriculum

Kinderen en jongeren groeien op in en met beeldcultuur, maar op school is geen structurele aandacht voor het creëren van of kritisch kijken naar bewegend beeld. Het is tijd voor verandering!

HAFF Junior-winnaar op Oscar shortlist

Historia de un Oso (Bear Story) van Gabriel Osorio staat op de shortlist voor de nominaties van de Oscars. De film won eerder dit jaar de HAFF Junior Publieksprijs.

Aanmelding competities 2016

HAFF heeft internationale competities voor features, shorts en studentenfilms en een competitie voor Nederlandse animatie. Deadline aanmelden is 1 december.

Stagiairs gezocht voor 2016!

Wil je deel uitmaken van het grootste animatiefilmfestival van Nederland? Meld je dan aan als stagiair! We hebben verschillende functies in de aanbieding vanaf december.

Beeld voor Beeld HAFF Junior

Topfilms uit HAFF Junior in samenwerking met Kunst Centraal voor het basisonderwijs uit de regio Utrecht nu ook online in de klas te bekijken.

Winnaars HAFF 2015

Zondag 22 maart vond de feestelijke prijsuitreiking van het HAFF plaats in het Louis Hartlooper Complex in Utrecht. Bekijk hier de winnaars!

Fotoverslag HAFF 2015

Het festival in maart vloog voorbij! Kijk hier de foto's terug van de 18de editie.