A Single Life op shortlist Oscars

A Single Life van Job, Joris & Marieke is een van de tien korte animatiefilms die de volgende ronde hebben gehaald voor de Oscarverkiezing.

Competitie Europese studentenfilms wordt internationaal

Met groot genoegen heeft het HAFF besloten dat de competitie voor Europese studentenfilms de overstap maakt naar een internationale competitie voor studentenfilms. Bestaande aanmeldingen worden overgeheveld, opnieuw aanmelden is niet nodig.

Leader HAFF 2014 wint in Ottawa

De leader van Andreas Hykade (DE) voor de zeventiende editie van het HAFF in maart 2014 bekroond als Best Promotional Animation op het Ottawa International Animation Festival 2014.

Winnaar Cartoon d’Or 2014

La bûche de Noël (The Christmas Log) van Stéphane Aubier & Vincent Patar werd donderdag 25 september uitgeroepen tot winnaar van de prestigieuze Cartoon d'Or 2014.

Nominaties European Film Awards

Drie features zijn genomineerd in de categorie Beste Europese Animatiefilm 2014 van de European Film Academy. Uitreiking is in Riga op zaterdagavond 13 december.

Aanmelden competities 2015

Inschrijven nog steeds mogelijk voor de internationale competities voor features, shorts, studentenfilms en een competitie voor Nederlandse animatie.

Stagiair special events gezocht

Wil je deel uitmaken van het grootste animatiefilmfestival van Nederland? Het HAFF biedt veelzijdige werkplekken waar je veel ervaring kunt opdoen, veel films kunt zien en ook nog leuke mensen ontmoet.

Trippel Trappel in de bioscoop

Sinterklaas is in het land. Prima gelegenheid om naar Trippel Trappel te gaan, de avontuurlijke en ontroerende familiefilm over een groep huisdieren die ervoor willen zorgen dat zij ook het Sinterklaasfeest mogen vieren.

A Single Life Nederlandse inzending Oscar

A Single Life van Job, Joris & Marieke Nederlandse inzending animatie naar de Academy Awards. Pathé brengt de film vanaf 4 december in de Nederlandse bioscopen als voorfilm bij Gooische Vrouwen 2.

Winnaars HAFF 2014

Zie hier de indrukwekkende prijzen van de verschillende competities. En enkele bijzondere eervolle vermeldingen.

Fotoverslag 2014

Vijf dagen festival: een verslag in foto's van het programma, het publiek, de gasten, de prijswinnaars, de vrijwilligers.