<strong>The Red Turtle</strong>
<strong>Ma Vie de Courgette</strong>
<strong>Pearl</strong>

Selectie studentenfilms

Maar liefst 70 films zijn geselecteerd voor de internationale competitie voor studentenfilms.

Nieuwe manieren van kijken bij Expanding Animation

Lees hier de nieuwste persinformatie.

Projecten gezocht voor Animate your crowd!

Filmmakers kunnen plannen indienen voor Animate your crowd!, een samenwerking tussen HAFF, CineCrowd en het K.F. Heinfonds om jong talent te ondersteunen.

Aanmeldingsformulier HAFFTube

De internationale competitie voor webanimaties (van maximaal vijf minuten) gaat van start. Het kanaal wordt vanaf nu gevuld. Aanmelden kan tot donderdag 2 maart. Wees er snel bij.

Aanmeldingen voor KunstStripBeurs 2017 geopend

Ook in 2017 organiseert het HAFF de jaarlijkse KunstStripBeurs. Wil je aanwezig zijn om je werk te exposeren en verkopen? Meld je dan nu aan!

Vrijwilligers gezocht

Kom de organisatie versterken en meld je aan als vrijwilliger! Dan kun je naast je werkzaamheden alle films gratis zien.

Selectie features

Voor de internationale competitie feature films zijn 10 films geselecteerd

Selectie shorts

Voor de internationale competitie shorts zijn 51 films geselecteerd, in de categorieën verhalende en niet-verhalende film.

Selectie Nederlandse animatie bekend

Welgeteld 46 films zijn geselecteerd in de categorieën shorts, tv-films en series, studentenfilms en opdrachtfilms (commercials, leaders, muziekvideo's).

HAFF Junior 2017

De selectie voor de internationale competitie HAFF Junior is bekend. Zeven films vormen een afwisselend en spannend programma. Een programma met koninginnen, een ridder en een superheld. En niet te vergeten draken.

Lei Lei wint Wouter Barendrecht Award op IFFR

De Chinese filmmaker, grafisch ontwerper, graffitikunstenaar en muzikant Lei Lei heeft op CineMart de Wouter Barendrecht Award gewonnen voor zijn project 'Ningdu'.