Animatie in Kunsthal KAdE

Met de tentoonstelling Move on…! 100 jaar animatiekunst duikt Kunsthal KAdE in Amersfoort van 31 januari t/m 3 mei 2015 in de wereld van animatie. Met onder andere een programma samen met HAFF.

The Art of Happiness wint European Film Award

The Art of Happiness valt in de prijzen tijdens European Film Awards! Nog tot begin januari te zien bij LAB111 in Amsterdam.

A Single Life op shortlist Oscars

A Single Life van Job, Joris & Marieke is een van de tien korte animatiefilms die de volgende ronde hebben gehaald voor de Oscarverkiezing.

Leader HAFF 2014 wint in Ottawa

De leader van Andreas Hykade (DE) voor de zeventiende editie van het HAFF in maart 2014 bekroond als Best Promotional Animation op het Ottawa International Animation Festival 2014.

Winnaar Cartoon d’Or 2014

La bûche de Noël (The Christmas Log) van Stéphane Aubier & Vincent Patar werd donderdag 25 september uitgeroepen tot winnaar van de prestigieuze Cartoon d'Or 2014.

HAFF Junior

De selectie voor HAFF Junior 2015 is bekend! Het succesvolle programma met een internationale competitie voor basisscholen in heel Nederland is beschikbaar voor filmtheaters vanaf begin januari tot het festival in maart.

Aanmelden competities 2015

Inschrijven nog steeds mogelijk voor de internationale competities voor features, shorts, studentenfilms en een competitie voor Nederlandse animatie.

Stagiair special events gezocht

Wil je deel uitmaken van het grootste animatiefilmfestival van Nederland? Het HAFF biedt veelzijdige werkplekken waar je veel ervaring kunt opdoen, veel films kunt zien en ook nog leuke mensen ontmoet.

Competitie Europese studentenfilms wordt internationaal

Met groot genoegen heeft het HAFF besloten dat de competitie voor Europese studentenfilms de overstap maakt naar een internationale competitie voor studentenfilms. Bestaande aanmeldingen worden overgeheveld, opnieuw aanmelden is niet nodig.

Winnaars HAFF 2014

Zie hier de indrukwekkende prijzen van de verschillende competities. En enkele bijzondere eervolle vermeldingen.

Fotoverslag 2014

Vijf dagen festival: een verslag in foto's van het programma, het publiek, de gasten, de prijswinnaars, de vrijwilligers.