Zakelijk leider gezocht

HAFF zoekt zo spoedig mogelijk een ervaren zakelijk leider voor 0,6 fte. Kom het team versterken voor een onvergetelijke dertigste verjaardag in 2015.

Japanse shorts in LAB111

Het nieuwe LAB111 in Amsterdam vertoont een programma met Japanse korte animatiefilms van 5 t/m 10 september. Met verstilde overpeinzingen tot een wervelende ode aan animatie.

A Single Life Nederlandse inzending Oscar

A Single Life van Job, Joris & Marieke Nederlandse inzending animatie naar de Academy Awards.

Stagiair programma gezocht

Wil je deel uitmaken van het grootste animatiefilmfestival van Nederland? Het HAFF biedt veelzijdige werkplekken waar je veel ervaring kunt opdoen, veel films kunt zien en ook nog leuke mensen ontmoet.

Nominaties Cartoon d’Or 2014

Vijf films zijn genomineerd voor de prestigieuze Europese prijs voor korte animatiefilms. Prijsuitreiking 25 september tijdens het Cartoon Forum in Toulouse.

Aanmelden competities 2015

HAFF 2015 heeft internationale competities voor features en shorts, een Europese competitie voor studentenfilms en een competitie voor Nederlandse animatie. De inschrijving is geopend!

Winnaars HAFF 2014

Zie hier de indrukwekkende prijzen van de verschillende competities. En enkele bijzondere eervolle vermeldingen.

Fotoverslag 2014

Vijf dagen festival: een verslag in foto's van het programma, het publiek, de gasten, de prijswinnaars, de vrijwilligers.

Poster HAFF 2014

De kleurrijke poster voor de 17de editie van het HAFF is ontworpen door Henning Wagenbreth (DE).

Leader HAFF 2014

Andreas Hykade (DE) heeft de leader gemaakt voor HAFF 2014 in zijn zo kenmerkende stijl met transformerende figuren. Productie Studio Film Bilder.

Bekijk hier de speciale bijlage voor de afgelopen editie in de VPRO Gids.

 

Bekijk hier de programmabrochure van het vorige festival.