<strong>2016 Jury shorts MovieZone</strong>
<strong>Jury MovieZone 2015</strong>
<strong>Jury MovieZone 2014</strong>
<strong>Jury MovieZone 2013</strong>
<strong>Jury MovieSquad HAFF 2012</strong>
<strong>MovieSquad HAFF jury 2010</strong>
<strong>MovieSquad HAFF jury 2009</strong>
<strong>MovieSquad HAFF jury</strong>
<strong>Jury MovieZone 2013</strong>
<strong>MovieSquad HAFF Jury</strong>
<strong>award ceremony 2010</strong>

MovieZone Jury HAFF   

Ben je minimaal 15 en maximaal 19 jaar oud en geïnteresseerd in animatie, dan kun je lid worden van de jongerenjury MovieZone voor HAFF 2017. Als jurylid ben je vijf dagen vip op het festival, tussen animatiefilmers uit binnen- en buitenland en zie je zoveel animatiefilms als je aankunt. 

Je logeert in een hotel in Utrecht en voor eten en drinken wordt gezorgd. De jury kiest tijdens het festival uit geselecteerde films uit de internationale competitie voor shorts drie nominaties en een winnaar.

Wat moet je doen? Hou de site van MovieZone in de gaten, daar wordt aangegeven hoe je je kunt aanmelden (of ga meteen naar het aanmeldingsformulier). Dat kan van alles zijn! Zo komen de winnaars van het Nationaal Filmfestival voor Scholieren in aanmerking voor de MovieZone Jury. Of meld je aan via het aanmeldingsformulier en voeg een recensie of zelfgemaakt filmpje toe. Beschrijf ook waarom het je leuk lijkt om jurylid te zijn.

Uit de inzendingen worden vijf winnaars gekozen die de MovieZone Jury vormen. Voor iemand die jonger is dan 18 is schriftelijke toestemming nodig van school en ouders.

MovieZone Jury HAFF is een samenwerking tussen EYE en het Holland Animation Film Festival.