<strong>Holland Animation Film Festival</strong>
<strong>Holland Animation Film Festival</strong>
<strong>Holland Animation Film Festival</strong>
<strong>Holland Animation Film Festival</strong>
<strong>Holland Animation Film Festival</strong>

HAFF   

Nieuws
Informatie over allerlei activiteiten en ontwikkelingen op animatiegebied in Nederland en daarbuiten.
Stagiairs gezocht
Wil je deel uitmaken van het grootste animatiefilmfestival van Nederland? Meld je dan aan als stagiair! Het HAFF biedt veelzijdige werkplekken waar je veel ervaring kunt opdoen, veel films kunt zien en ook nog leuke mensen ontmoet.
Fotoverslag 2016
Vijf dagen festival in meer dan honderd foto's. Een verslag van het programma, het publiek, de gasten, de winnaars, de vrijwilligers en de medewerkers.
Vrijwilligers gezocht
Kom de organisatie versterken en meld je aan als vrijwilliger! Dan kun je naast je werkzaamheden alle films gratis zien.
In memoriam Gerrit van Dijk
Animatiefilmmaker Gerrit van Dijk overleed 4 december 2012 op 73-jarige leeftijd. De bevlogen, eigenzinnige kunstenaar met een indrukwekkend oeuvre veranderde eigenhandig de cultuur voor animatiefilm in Nederland als onder meer de motor achter oprichting van het HAFF en het NIAF.
Festivallocaties
HAFF speelt zich af op verschillende locaties in Utrecht. Het Louis Hartlooper Complex vormt het hart van het festival. Maar ook in CineMec 'de Sterrenkijker' in Leidsche Rijn Centrum vertonen we de films.
Organisatie
De organisatie van het HAFF is in handen van een kleine staf vaste medewerkers die in de aanloop naar het festival aangevuld wordt met enkele tijdelijke medewerkers, stagiairs en een groot aantal vrijwilligers. Directeur van het festival is Gerben Schermer.
Contact & adres
Holland Animation Film Festival, Hoogt 4, 3512 GW Utrecht, tel: 030 2331733, e-mail: info@haff.nl
Sponsors & partners
Het festival zou niet mogelijk zijn zonder de gewaardeerde steun en bijdragen van de sponsors en partners.