Fotoverslag 2016   

Vijf dagen festival in meer dan honderd foto's. Een verslag van het programma, het publiek, de gasten, de winnaars, de vrijwilligers en de medewerkers.
Prijsuitreiking
Op zondag 20 maart was de prijsuitreiking. Betrokken jury's kozen na rijp beraad de winnaars.
Opening CineMec
De feestelijke opening was in CineMec Utrecht, een nieuwe state of the art-locatie, met een aantrekkelijke doorsnee van het festivalprogramma.
Expanding Animation
Onder de noemer Expanding Animation zijn een tentoonstelling en zes animatie-installaties te zien, ingenieuze combinaties van animatie, film en beeldende kunst.
Ontmoet de filmmakers
Filmmakers introduceerde hun film bij diverse voorstellingen en schoven aan bij de dagelijkse ontbijtshow met Chris Robinson om iets over hun film te vertellen.
Speciale programma's
Van een speciale voorstelling van HAFF Junior en een VJ-show tot talkshows over persoonlijke favorieten en Daily Masters van prominente gasten.
KunstStripBeurs
Op zaterdag 19 maart vond de KunstStripBeurs plaats in de Nicolaikerk. Zo'n tachtig stripkunstenaars en illustratoren presenteerden hun werk.
Ontmoet de jury
HAFF organiseert internationale competities voor features, shorts, studentenfilms, shorts voor 8+, webfilms en een competitie voor Nederlandse animatie.
Achter de schermen
Vrijwilligers en medewerkers in het Louis Hartlooper Complex, het kloppend hart van het festival, en de locaties voor Expanding Animation.