Stagiairs gezocht voor HAFF 2017!   

Wil je deel uitmaken van het grootste animatiefilmfestival van Nederland? Meld je dan aan als stagiair! Het HAFF biedt veelzijdige werkplekken waar je veel ervaring kunt opdoen, in je eigen vakgebied en op het gebied van een internationaal cultureel evenement in het algemeen. Bij ons krijg je in relatief korte tijd een breed beeld van hoe een festival inhoudelijk en logistiek georganiseerd wordt. Je werkt samen met enthousiaste filmliefhebbers, in een klein team van vaste en tijdelijke medewerkers en stagiairs van verschillende opleidingen.

Ben je al afgestudeerd maar wil je wat extra werkervaring opdoen? Van de beschikbare stagefuncties kunnen ook werkervaringsplekken gemaakt worden. 

Programmamedewerker
Je werkt in de volle breedte aan het festivalprogramma. Van het binnenhalen van aanmeldingen voor de competities en de research voor speciale programma's tot de coördinatie van talkshows en de jurybegeleiding. De stage loopt van oktober a.s. t/m april 2017.
Publiciteitsmedewerker
Veelzijdige creatieveling. Je krijgt de gelegenheid om je volledig onder te dompelen in het festival om dat zo goed mogelijk voor het voetlicht te brengen in onze online en offline kanalen en je bent verantwoordelijk voor het publieksonderzoek. De stage loopt van 1 december t/m april 2017.
Assistent filmbeheer
De coördinator filmbeheer is verantwoordelijk voor het beheer, de controle en de logistiek van files en dvd’s voor selectie en de vertoningskopieën van geselecteerde films uit het programma. Dat zijn er nogal wat, vorig jaar werden er meer dan 450 films vertoond. De stage loopt van 1 december t/m april 2017.
Vrijwilligerscoördinatie en/of gastenservice
Je coördineert alle werkzaamheden betreffende de reis, de ontvangst en het verblijf van festivalgasten en zorgt voor een professionele en vriendelijke uitstraling van het festival. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de werving, selectie en coördinatie van een zeventigtal vrijwilligers van het festival. De stage loopt van 1 december tot medio april 2017.
Bureau- & productie-assistent
De bureau- & productie-assistent is de spin in het web op het kantoor van het HAFF. Je ondersteunt de staf en hebt uitstekend overzicht over het reilen en zeilen van het kantoor. De stage loopt van februari t/m april 2017.