<strong>Vrijwilligers 2016</strong>
<strong>Vrijwilligers 2016</strong>
<strong>Medewerkers 2015</strong>

Vrijwilligers gezocht   

Holland Animation Film Festival is op zoek naar jou!
Dit jaar vindt van 22 t/m 26 maart alweer de 20e editie van het HAFF plaats, die vanwege deze mijlpaal extra feestelijk zal worden! Om deze editie van HAFF onvergetelijk te maken kunnen wij niet zonder onze enthousiaste vrijwilligers en dus zijn we weer op zoek naar vrijwilligers die de festivalorganisatie komen versterken. Ook dit jaar hebben we weer vele verschillende functies in de aanbieding, die je hier kunt bekijken. 

Wat vragen wij?
We verwachten een beschikbaarheid van minimaal vier diensten van vijf uur. Het kan voorkomen dat je twee diensten achter elkaar draait (dus een extra lange dienst hebt) of dat je vaker dan vier diensten wordt ingepland. Afhankelijk van je functie kunnen diensten ook al vóór het festival plaats vinden, of net na het festival. 

Ook vragen we je om aanwezig te zijn tijdens de vrijwilligersbijeenkomst, die begin maart zal plaatsvinden. Op deze avond wordt er uitleg gegeven over de werkzaamheden en de roosters, en maak je kennis met het festivalteam. 

Wat bieden wij jou?
Naast het feit dat je een hoop ervaring opdoet binnen een festivalorganisatie en meer te weten komt over de wereld van de animatiefilm, leer je veel nieuwe en interessante mensen kennen en kun je naast je werkzaamheden ook nog eens alle films gratis zien! Bovendien krijg je – afhankelijk van je dienst – lunch en/of diner van ons. 

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door onderstaand formulier in te vullen en op te sturen naar vrijwilligers@haff.nl. Vergeet niet om bij je aanmelding een pasfoto en een kopie van een geldig ID/paspoort mee te sturen!

Bij de aanmelding moet je akkoord gaan met de Algemene Voorwaarden voor Vrijwilligers van het HAFF. Lees deze dus van te voren goed door.